ADAA ETP spårar kursen på kryptovalutan Cardano

21Shares Cardano ETP (ADAA ETP) med ISIN CH1102728750 spårar kursen på kryptovalutan Cardano. Denna börshandlade produkts TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Cardano ETP är den största ETN som följer Cardano-indexet. ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Cardano ETP är ett mycket litet ETN med tillgångar på 19 miljoner euro under förvaltning. ETN lanserades den 26 april 2021 och har sin hemvist i Schweiz.

Fördelar

Värdepapperisering: 21Shares ETP är tillgänglig som aktier på en större börs utan att någon speciell inställning behövs.

Enkelhet: Vaniljstruktur med prestanda direkt kopplad till Cardano utan hävstång.

Säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på certifikaten hela tiden.

Säkerhet: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla ADAA ETP

21Shares Cardano ETP (ADAA ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnEuronext AmsterdamUSDAADAEuronext ParisEURAADAXETRAEURADAASIX Swiss ExchangeUSDAADAgettexEURADAABoerse DuesseldorfEURADAABoerse StuttgartEURADAASIX Swiss ExchangeGBPAADASIX Swiss ExchangeCHFAADA

Inlägget ADAA ETP spårar kursen på kryptovalutan Cardano dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt