ABCH ETP spårar priset på kryptovalutan Bitcoin Cash

21Shares Bitcoin Cash ETP (ABCH ETP) med ISIN CH0475552201 spårar priset på kryptovalutan Bitcoin Cash.

Denna börshandlade produkts TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Bitcoin Cash ETP är den enda ETN som följer Bitcoin Cash-indexet. Denna ETP replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Bitcoin Cash ETP är en mycket liten ETN med tillgångar på 8 miljoner euro under förvaltning. Denna ETN lanserades den 4 juli 2019 och har sin hemvist i Schweiz.

Fördelar

Värdepapperisering: 21Shares ETP är tillgänglig som aktier på en större börs utan att någon speciell inställning behövs.

Enkelhet: Vaniljstruktur med prestanda direkt kopplad till Bitcoin Cash utan hävstång.

Säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på certifikaten hela tiden.

Säkerhet: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla ABCH ETP

21Shares Bitcoin Cash ETP (ABCH ETP) r en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnEuronext AmsterdamUSDABCHEuronext ParisEURABCHSIX Swiss ExchangeUSDABCHBX SwissCHFABCHBoerse DuesseldorfEURABCHBoerse StuttgartEURABCHXETRAEURABCHgettexEURABCH

Inlägget ABCH ETP spårar priset på kryptovalutan Bitcoin Cash dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt