784 procent premie på Grayscale Solana Trust

GSOL-aktierna, det vill säga Grayscale Solana Trust, handlades till rekordhöga 202 USD den 10 november, upp från 87 USD i början av månaden. Med SOL på 59 dollar den 11 november och trusten som innehar 0,38 SOL per aktie, var detta en vansinnig premie på 784 procent.

De tresiffriga premiumsignalerna ökade aptiten från institutionella investerare att få exponering mot Solana. Rallyt kommer när Solanas inhemska token ökade med 480 procent år-till-datum och mer än 35 procent under den senaste veckan.

Sedan dess har priset på Grayscale Solana Trust backat kraftigt vilket visar vikten av att veta vad det är som ingår i den fond som handlas. En av de mest eftersökta Solana produkterna på denna sida är Valour SOLANA (SOL) som är en börshandlad produkt, som gör investeringar i SOL enkla, säkra och kostnadseffektiva. Solana är en decentraliserad blockchain och den snabbaste blockchain i världen, med mer än 400 projekt som spänner över DeFi, NFT, Web3 och mer.

Produkten är en en strukturerad investering i form av ett tracker certifikat enligt svensk lag. Den handlas på Nordic Growth Market (NGM) som är den primära marknadsplatsen.

Inlägget 784 procent premie på Grayscale Solana Trust dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt