2UNI ETP spårar kryptovalutan Uniswap

21Shares Uniswap ETP (2UNI ETP) med ISIN CH1135202096 spårar kryptovalutan Uniswap. Denna börshandlade produkts TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Uniswap ETP är den största ETN som följer Uniswap-indexet. ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Uniswap ETP är ett mycket litet ETN med tillgångar på 2 miljoner euro under förvaltning. ETN lanserades den 31 januari 2022 och har sin hemvist i Schweiz.

Mål

2UNI är utformad för att ge investerare det enklaste och säkraste sättet att investera i Uniswap, den största decentraliserade börsen (DEX) för kryptovalutaaffärer som körs på Ethereum blockchain.

Fördelar

Värdepapperisering: 21Shares ETP är tillgänglig som aktier på en större börs utan att någon speciell inställning behövs.

Enkelhet: Vaniljstruktur med prestanda direkt kopplad till Uniswap utan hävstång.

Säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på certifikaten hela tiden.

Säkerhet: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla 2UNI ETP

21Shares Uniswap ETP (2UNI ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

ListingTrade CurrencyTickerEuronext AmsterdamUSDAUNIEuronext ParisEURAUNIBX SwissUSDAUNIXETRAEUR2UNIgettexEUR2UNI

Inlägget 2UNI ETP spårar kryptovalutan Uniswap dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt