2SKF ETP spårar utvecklingen för de största kryptovalutorna som tillåter staking

21Shares Staking Basket Index ETP (2SKF ETP) med ISIN CH1210548892 följer Vinter 21Shares Crypto Staking-index som spårar utvecklingen för de största kryptovalutorna som tillåter staking. Den maximala vikten för en gemensam valuta är 30 procent.

Denna börshandlade produkts TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Staking Basket Index ETP är det enda ETN som följer Vinter 21Shares Crypto Staking-index. ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Staking Basket Index ETP är ett mycket litet ETN med tillgångar på 0 miljoner euro under förvaltning. Denna ETP lanserades den 17 januari 2023 och har sin hemvist i Schweiz.

Beskrivning

21Shares Staking Basket Index ETP (Ticker: 2SKF) strävar efter att spåra resultatet för de största kryptotillgångarna som tillåter insats. 2SKF genererar ytterligare avkastning genom att satsa på de underliggande kryptotillgångarna, vilket ger exponering mot en kryptonativ avkastningsström som är oberoende av marknadsavkastningen. 2SKF spårar ett totalavkastningsindex som söker prestanda från både insats och prisuppskattning av kryptotillgångarna.

Mål

2SKF strävar efter att ge investerare ett pålitligt och enkelt sätt att få tillgång till insats, staking, en av de mest attraktiva potentiella avkastningsströmmarna som finns i kryptoekosystemet.

Fördelar

Hög inkomstpotential: Tjäna kryptobaserad avkastning genom att delta i insats av stora kryptotillgångar som stöder insättning.

Köp marknaden:Få exponering för Proof-of-Stake kryptomarknaden.

Säkerhet för institutionell grad: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Full säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna (inklusive alla insatta tillgångar) i kyllager lika med 100 % av värdet av ETP vid alla tidpunkter.

Handla 2SKE ETP

21Shares Staking Basket Index ETP (2SKF ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETPhandlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnEuronext AmsterdamUSDSTAKEXETRAUSD2SKFBX SwissCHFSTAKEEuronext ParisEURSTAKEXETRAEUR2SKEgettexEUR2SKE

Största innehav

KryptovalutaVikt %Solana34.70%Cosmos5.04%Cardano18.76%Binance Coin19.71%Polygon10.64%Tezos1.16%Polkadot9.99%

Innehav kan komma att förändras

Inlägget 2SKF ETP spårar utvecklingen för de största kryptovalutorna som tillåter staking dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt