2BTD ETP spårar priset på kryptovalutan Bitcoin

21Shares Bitcoin ETP (2BTD ETP) med ISIN CH0454664001 spårar priset på kryptovalutan Bitcoin. Denna börshandlade produkts TER (total cost ratio) uppgår till 1,49 % p.a. Denna ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Bitcoin ETP har tillgångar på 285 miljoner euro under förvaltning. Detta certifikat lanserades den 26 februari 2019 och har sin hemvist i Schweiz.

Beskrivning

Det är dags för Plan B. Med global osäkerhet, negativa räntor, en världsomspännande pandemi och ostoppbar centralbankstryckning tror vi att det är rätt miljö att investera i en beprövad och innovativ alternativ lösning som redan används av miljoner.

Fördelar

Enkel: Få tillgång till den innovativa kryptotillgångsklassen utan att registrera dig för ett nytt konto. Investerare kan köpa 2BTD genom sin befintliga bank eller mäklarhus.

Tillväxt: Investera i den bästa tillgången under det senaste decenniet. Bitcoin är den ursprungliga kryptotillgången som lanserade nästa stora utveckling inom finansteknologi.

Reglerad: Investera med förtroende i vetskapen om att 2BTD är en starkt reglerad schweizisk produkt med förvaring tillhandahållen av Coinbase, branschledaren inom institutionell kryptoförvaring.

Säkerhet: Till skillnad från sämre finansiella strukturer som ETNer måste 21Shares ETPer hålla 100 % av produktens värde hela tiden.

Säkerhet för institutionell grad: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla 2BTD ETP

21Shares Bitcoin ETP (2BTD ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnEuronext AmsterdamUSDABTCXETRAUSD2BTDEuronext ParisEURABTCSIX Swiss ExchangeUSDABTCXETRAEUR2BTCgettexEUR2BTCSIX Swiss ExchangeGBPABTCSIX Swiss ExchangeJPYABTCSIX Swiss ExchangeEURABTC

Inlägget 2BTD ETP spårar priset på kryptovalutan Bitcoin dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt