21XP ETP spårar kryptovalutan Ripple

21Shares Ripple XRP ETP (21XP ETP) med ISIN CH0454664043 spårar kryptovalutan Ripple (XRP). Denna börshandlade produkts TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Ripple XRP ETP är den största ETN som följer Ripple (XRP)-index. Detta certifikat replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Ripple XRP ETP är en liten ETN med tillgångar på 34 miljoner euro under förvaltning. ETN lanserades den 21 juni 2019 och har sin hemvist i Schweiz.

Fördelar

Värdepapperisering: 21Shares ETP är tillgänglig som aktier på en större börs utan att någon speciell inställning behövs.

Enkelhet: Vaniljstruktur med prestanda direkt kopplad till Ripple utan hävstång.

Säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på certifikaten hela tiden.

Säkerhet: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla 21XP ETP

21Shares Ripple XRP ETP (21XP ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnEuronext AmsterdamUSDAXRPEuronext ParisEURAXRPSIX Swiss ExchangeUSDAXRPBX SwissCHFAXRPXETRAEUR21XPBoerse DuesseldorfEUR21XXgettexEUR21XPStuttgart Stock ExchangeEUR21XXSIX Swiss ExchangeCHFAXRP

Inlägget 21XP ETP spårar kryptovalutan Ripple dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt