21Shares lanserar Toncoin Staking ETP (TONN)

21Shares, världens största emittent av börshandlade kryptovalutaprodukter (ETPs) och ett dotterbolag till 21.co, tillkännager stolt lanseringen av 21Shares Toncoin Staking ETP. Denna banbrytande produkt ger investerare ett sömlöst sätt att engagera sig i ekosystemet för staking och tjäna belöningar utan ansträngning.

Toncoin Staking ETP presenterar en innovativ lösning för investerare som söker exponering för insatsbelöningar utan komplexiteten med att sätta upp och hantera en insatsnod. Med 21Shares ETP kan investerare nu dra nytta av fördelarna med att satsa Toncoin samtidigt som de utnyttjar likviditeten och bekvämligheten på traditionella finansmarknader.

”Vår 21Shares Toncoin Staking ETP öppnar upp en ny horisont för investerare och ger en problemfri inkörsport till att satsa belöningar inom blockchain-ekosystemet”, sa Ophelia Snyder, medgrundare och VD för 21Shares. ”Vi är dedikerade till att bemyndiga investerare med innovativa produkter som Toncoin Staking ETP, vilket bekräftar vårt engagemang för att driva utvecklingen av investeringsmöjligheter för blockchain.”

Nyckelfunktioner i 21Shares Toncoin Staking ETP:

Toncoin (TON): En decentraliserad lager 1-blockkedja, nu känd som ”The Open Network” efter förvärvet av TON Foundation. Toncoin fungerar som den ursprungliga valutan för TON-nätverket.

Proof-of-Stake (PoS) Consensus: TON använder en PoS-konsensusmodell för skalbarhet och nätverkstillförlitlighet, och erbjuder snabba, transparenta och säkra betalningstjänster med minimala avgifter.

Mission: The Open Network syftar till att skapa ett heltäckande ekosystem av användarvända tjänster som superappen WeChat, som erbjuder produkter som en decentraliserad lagring, decentraliserad VPN, en betalningslösning och en inbyggd plånbok för att hålla krypto direkt i meddelandeappen. Det kännetecknas av dess gemenskapsdrivna tillvägagångssätt och flexibla arkitektur, som tillgodoser behoven hos typiska konsumenter.

Skalbarhet: TONs avancerade skalbarhet säkerställer snabb avvecklingstid för transaktioner på ett kostnadseffektivt sätt, vilket möjliggör snabb nätverkstillväxt utan negativa effekter på miljön.

Stöd från Telegram: Trots separation stöder Telegram TON som sin favoritplattform för web3-infrastruktur, vilket framhäver dess engagemang för blockchain-innovation.

21Shares Toncoin Staking ETP kommer att vara tillgänglig för handel på SIX Exchange från och med onsdagen den 27 mars 2024, vilket ger investerare en sömlös väg att engagera sig i Toncoin-insatser och utnyttja de potentiella belöningarna med insatsekosystemet.

För mer information om 21Shares Toncoin Staking ETP, besök 21Shares hemsida.

NamnISINKortnamnValutaBörsListningsdatum21Shares Toncoin Staking ETPCH1297762812TONN SEUSDSIX Swiss Exchange27 mars 2024

Om 21.co/21Shares

21.co är världens ledande företag när det gäller att tillhandahålla tillgång till krypto genom enkla och lättanvända produkter. 21.co är moderbolag till 21Shares, världens största emittent av börshandlade kryptovalutaprodukter (ETPs) – som drivs av Onyx, en proprietär teknologiplattform som används för att emittera och driva cryptocurrency ETP för 21Shares och tredje part. Företaget grundades 2018 av Hany Rashwan och Ophelia Snyder. 21Sharesis registrerat i Zürich, Schweiz med kontor i Zürich, London och New York. För mer information, besök 21Shares hemsida.

Inlägget 21Shares lanserar Toncoin Staking ETP (TONN) dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt