21Shares lanserar 21Shares Toncoin Staking ETP (TONN)

I veckan tillkännagav 21Shares lanseringen av sin senaste produkt, 21Shares Toncoin Staking ETP (TONN). Denna innovativa börshandlade produkt (ETP) erbjuder en unik möjlighet att delta i staking ekosystemet och tjäna belöningar med lätthet.

21Shares Toncoin Staking ETP erbjuder ett problemfritt sätt att tjäna insatsbelöningar, så kallade staking, utan behov av teknisk expertis eller underhåll av en dedikerad insatsnod. Med 21Shares ETP kan du njuta av fördelarna med att satsa Toncoin samtidigt som du utnyttjar likviditeten och bekvämligheten på de traditionella finansmarknaderna.

Namn21Shares Toncoin Staking ETPKortnamnTONN SEISINCH1297762812ValutaUSD (SIX)BörsSIXFörvaltningsavgift2,5 %

Utforska faktabladet och investeringstemat för 21Shares senaste ETP-erbjudande nedan

Factsheet

Investment Thesis

Varför 21Shares Toncoin Staking ETP?

TON (The Open Network): är en decentraliserad lager 1 blockchain som ursprungligen designades av grundarna av Telegram 2018 och överfördes till TON Foundation 2021. Toncoin (TON) fungerar som den ursprungliga valutan i TON-nätverket.

Använder proof-of-stake (PoS) konsensusmodell för skalbarhet och nätverkstillförlitlighet, vilket möjliggör snabba, transparenta och säkra betaltjänster med minimala avgifter och stöd för tredjepartsapplikationer.

Mission: The Open Network syftar till att skapa ett omfattande ekosystem av användarvända tjänster som superappen WeChat, som erbjuder produkter som en decentraliserad lagring, decentraliserad VPN, en betalningslösning och en inbyggd plånbok för att hålla krypto direkt i meddelandeappen. Det kännetecknas av dess gemenskapsdrivna tillvägagångssätt och flexibla arkitektur, som tillgodoser behoven hos typiska konsumenter.

TONs avancerade skalbarhet gör att projektet kan erbjuda snabb avvecklingstid för att bearbeta transaktioner på ett kostnadseffektivt sätt, samtidigt som nätverkets snabba tillväxt säkerställs.

Infrastruktur: Trots Telegrams tillbakadragande från projektet, stöder de fortfarande TON som web3-infrastrukturvalet för meddelandenätverksplattformen. Till exempel, från och med mars kommer TON att dela reklamintäkter med kanalägare på sin plattform med hjälp av TON blockchain

Använd 21Shares produkter för att utforska framtiden för blockchain-innovation.

Inlägget 21Shares lanserar 21Shares Toncoin Staking ETP (TONN) dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt