21HX ETP spårar en korg av de tio största kryptovalutorna

21Shares Crypto Basket 10 ETP (21HX ETP) med ISIN CH1135202179 spårar en korg av de tio största kryptovalutorna baserat på marknadskapitalisation.

Denna börshandlade produkts TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Crypto Basket 10 ETP är det enda ETN som följer Vinter 21Shares Crypto Basket 10-index. ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Crypto Basket 10 ETP är en mycket liten ETN med tillgångar på 6 miljoner euro under förvaltning. ETN lanserades den 28 september 2021 och har sin hemvist i Schweiz.

Beskrivning

21Shares Crypto Basket 10 ETP (Ticker: 21HX) försöker spåra investeringsresultaten för ett index som består av de 10 största kryptotillgångarna baserat på börsvärde.

Mål

21Shares Crypto Basket 10 ETP (21HX) är utformad för att ge investerare det enklaste och säkraste sättet att investera i de tio största blockchain-protokollen med aggressiv och störande tillväxt utan att behöva skapa ett nytt konto. 21Shares Crypto Basket 10 ETP (21HX) ger exponering mot de tio bästa på marknaden för kryptotillgångar som balanserar om kvartalsvis för att följa utvecklingen av kryptoutrymmet.

Fördelar

Värdepapperisering: 21Shares ETP är tillgänglig som aktier på en större börs utan att någon speciell inställning behövs.

Köp marknaden: Exponering mot de tio bästa marknaden för kryptotillgångar som balanserar om kvartalsvis för att följa utvecklingen av kryptoutrymmet.

Säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på certifikaten hela tiden.

Säkerhet för institutionell grad: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla 21HX ETP

21Shares Crypto Basket 10 ETP (21HX ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnEuronext AmsterdamUSDHODLXEuronext ParisEURHODLXSIX Swiss ExchangeUSDHODLXXETRAEUR21HXgettexEUR21HXSIX Swiss ExchangeGBPHODLXSIX Swiss ExchangeCHFHODLX

Underliggande tillgångar

KryptovalutaVikt %Polygon0.65%Cardano1.16%Binance Coin3.11%Bitcoin66.36%Tron0.79%Solana1.88%XRP2.73%Polkadot0.59%Ethereum22.27%Litecoin0.47%

Innehav kan komma att förändras

Inlägget 21HX ETP spårar en korg av de tio största kryptovalutorna dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt