21BC ETP ger exponering mot kryptovalutan Bitcoin Core

21Shares Bitcoin Core ETP (21BC ETP) med ISIN CH1199067674, spårar värdet på kryptovalutan Bitcoin Core.

Denna börshandlade produkts TER (total cost ratio) uppgår till 0,21% p.a. 21Shares Bitcoin Core ETP är den billigaste ETN som spårar Bitcoin-index. Certifikatet replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Bitcoin Core ETP är ett mycket litet ETN med tillgångar på 6 miljoner euro under förvaltning. ETN lanserades den 29 juni 2022 och har sin hemvist i Schweiz.

Beskrivning

21Shares Bitcoin Core ETP strävar efter att ge investeringsexponering mot Bitcoin. ETP:n kan delta i utlåning med säkerhet, vilket gör att CBTC kan vara en av de mest konkurrenskraftiga Bitcoin ETP:erna på marknaden. Låneavtalen med låntagare genomförs genom institutionella kreditpartners. Lån översäkras och övervakas dagligen för att skydda aktieägarnas intressen.

Kvalificerade säkerheter för denna produkt är USD/USDC och Bitcoin.

Mål

21Shares Bitcoin Core ETP försöker spåra investeringsresultaten för Bitcoin.

Fördelar

Enkel: Få tillgång till en innovativ kryptotillgångsklass utan att registrera dig för ett nytt konto. Investerare kan köpa 21BC genom sin befintliga bank eller mäklarhus.

Tillväxt: Bitcoin är en av de bäst presterande tillgångarna under det senaste decenniet och är för närvarande den största kryptotillgången efter börsvärde. Som den ursprungliga kryptotillgången har den lanserat vad vi ser som nästa stora utveckling inom finansiell teknologi.

Säkerhet: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla 21BC ETP

21Shares Bitcoin Core ETP (21BC ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnEuronext AmsterdamUSDCBTCEuronext ParisEURCBTCSIX Swiss ExchangeUSDCBTCXETRAEUR21BCgettexEUR21BC

Inlägget 21BC ETP ger exponering mot kryptovalutan Bitcoin Core dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt