2024 Airline Industry Outlook: VD Frank Holmes avslöjar hausseartade trender

U.S. Global Investors (NASDAQ: GROW) VD Frank Holmes gick med Steve Darling från Proactive för att diskutera de optimistiska utsikterna för flygbranschen i en intervju där han pratade om 2024 Airline Industry Outlook.

Holmes noterade effekterna av fallande räntor i USA på global skala, och betonade att 70 procent av världens länder är inställda på val 2024, vilket sannolikt leder till ökad monetär stimulans för att stärka den globala ekonomin. Detta, i kombination med en hausseartad bakgrund för flygbranschen, pekar på en positiv bana. Antalet passagerare på flygplatsen 2019 och den förväntade efterfrågan på resor 2024 visar branschens motståndskraft.

Holmes berättade också för Proactive att trots kortsiktiga fluktuationer kopplade till oljepriserna, positionerar flygsektorns värderingsförslag, med lägre PE-kvoter och kassaflödesmultiplar jämfört med andra transportsätt, det som en attraktiv investering. Holmes betonade också den uppdämda efterfrågan på resor och återkomsten av affärsresor, och förutspådde ett starkt år för US Global Jets ETF. Med djup undervärdering i flygbranschen ser Holmes att privata investerare, som är besläktade med Apples aktieägare, aktivt engagerar sig och investerar i sektorn. Sammantaget målar intervjun upp en gynnsam bild för flygbranschens framtidsutsikter 2024.

Handla JETS

HANetf U.S. Global Jets UCITS ETF är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Inlägget 2024 Airline Industry Outlook: VD Frank Holmes avslöjar hausseartade trender dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt