spot_img
22.1 C
Barcelona

1VIC ETN en Exchange Traded Note (ETN) på Internet Computer (ICP)

-

1Valour Internet Computer (ICP) Physical Staking (1VIC ETN) med ISIN-nummer GB00BS2BDN04, är en börshandlad produkt som spårar priset på ICP, den ursprungliga token som används för att driva Internet Computer’s ekosystem.

Internet Computer är ett blockchain-projekt som syftar till att skapa en decentraliserad och skalbar internetinfrastruktur genom att låta smarta kontrakt köras direkt på dess nätverk, vilket eliminerar behovet av traditionella serverbaserade arkitekturer. Det strävar efter att möjliggöra ett nytt paradigm för webbutveckling, där applikationer lagras på blockkedjan, vilket ger större säkerhet, effektivitet och tillgänglighet.

Produktinformation

EmittentValour Digital Securities LimitedNamn1Valour Internet Computer (ICP) Physical StakingISINGB00BS2BDN04Settlement valutaUSDHandelsvalutaEURUnderliggande tillgångInternet Computer (ICP)FörfallodagOpen-EndedFörvaltningsavgift1,90 procentReplikeringsmetodFysiskHemvistJersey

Handla 1VIC ETN

1Valour Internet Computer (ICP) Physical Staking (1VIC ETN) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på , till exempel Boerse Frankfurt.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsKortnamnValutaBoerse Frankfurt1VICEUR

Största innehav

TillgångVikt %Internet Computer (ICP)100 procent

Inlägget 1VIC ETN en Exchange Traded Note (ETN) på Internet Computer (ICP) dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments