10 000 artiklar om börshandlade fonder

Under förra helgen uppnådde vi 10 000 artiklar om börshandlade fonder på Etfmarknaden.se. Det gör att vi nu har den största samlingen texter om ETFer inte bara i Sverige utan sannolikt i hela Norden. Vilka andra sajter i Norden känner du till som skriver om ETFer?

Vi är emellertid inte nöjda med detta, utan har för avsikt att under 2024 fortsätta att leverera texter, men även mer information om de olika börshandlade produkterna som finns på marknaden. Vi kommer, av naturliga skäl, att fokusera på de produkter som handlas på den svenska marknaden, men också på den tyska som är störst i Europa. I dag finns ingen kommissionär som erbjuder elektronisk handel på Londonbörsen, London Stock Exchange, inte när det gäller ETFer, men det pratas om att Nordnet skall kunna erbjuda denna service, och då kommer denna börs också att prioriteras.

Vi har lanserat ett månadsvis utkommande nyhetsbrev i vilket vi brukar publicera de fonder som är mest populära på sajten, men också andra nyheter. Anmäl dig gärna till detta för att undvika att missa några spännande uppdateringar.

Vad anser du att saknas? Vad vill du se på vår sida?

Artikel 10 000

Den 10 000 artikeln som vi lade in i systemet var veckomailet från ETC Group som du kan läsa här. Det är vår förhoppning att vi skall kunna fortsätta publicera dessa veckomail, och även öka på det material som kommer från externa parter. Sedan tidigare publicerar vi veckomailen från 21Shares.

Inlägget 10 000 artiklar om börshandlade fonder dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt